Inspirat din foc

Contact

0790 007 090

office@miklossteel.ro

Adressa

România, jud. Harghita, com. Brădești
sat. Târnoviţa, Str. Küküllő nr.2

img
img
img
img
img
your 360 images

Aqua plus 20kW

2670.00 lei
Livrare gratuită
Preţurile conțin TVA

Specificații:

  • Putere termică nominală: 20 kW
  • Putere termica în circuitul hidraulic: 15 kW
  • Dimensiune HxLxl: 1250x530x540 mm
  • Cant./palet: 2 buc
  • Regulator de tiraj: Da
  • Focar Grosime: 3/5 mm

Resigilat:

Cantitate

Termoșemineul 20 KW Aqua Plus  este destinat încălzirii spațiilor de locuit și a spațiilor publice, utilizând combustibil solid, respectiv lemn sau brichete de lemn. Cu designul său inovator, această centrală nu numai că creează o ambianță confortabilă, dar vă oferă și o sursă de căldură fiabilă și eficientă.
Fabricată din materiale de înaltă calitate, termocentrala noastră este construită pentru a dura, oferindu-vă ani de performanță fiabilă. Indiferent dacă vă cuibăriți cu cineva drag într-o seară rece de iarnă sau primiți oaspeți într-o noapte răcoroasă de toamnă, centrala noastră este alegerea perfectă pentru orice casă.
Cu o capacitate de încălzire de 20 kW, poate încălzi cu ușurință spații mari, asigurându-vă că întreaga casă rămâne confortabilă și călduroasă.
Marele avantaj al termoșemineului este că nu necesită construirea unei încăperi separate , se poate monta și în living.


Acesta permite încălzirea încăperii în care este amplasat, concomitent cu încălzirea unei încăperi învecinate, cu ajutorul apei calde, furnizată prin radiatoare. Design-ul termoșemineului contribuie la crearea unui aspect plăcut al spațiului în care este montat.
Corpul termoșemineului este o construcție sudată din tablă de oțel tratat și vopsită cu vopsea termorezistentă. Camera de ardere este parțial înconjurată de mantaua de apă, iar restul este căptușit cu vermiculit, astfel, în camera de ardere este montată mantaua de apă, care are rolul unui schimbător de căldură, realizată din tablă cu grosime de 5 mm. Pentru restul mantalei (schimbătorul de caldură), pentru ușa și elementele frontale este utilizată tablă cu grosime de 3 mm, iar pentru placa de bază și celelalte elemente ale cenușarului - cu grosime de 2 mm. Racordurile de apă tur și retur sunt cu dimensiunea de 1 inch, iar racordul de golire al termoșemineului -  1/2 inch, toate fiind amplasate pe peretele din spatele termoșemineului.
 

your 360 images
UP