Inspired from fire

Contact

0790 007 090

office@miklossteel.ro

Address

România, jud. Harghita, com. Brădești
sat. Târnoviţa, Str. Küküllő nr.2

Politica de returnare
Conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, "Consumatorul are dreptul de a notifica în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără a invoca un motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului". Pentru a exercita dreptul de returnare a produselor, este suficient să ne informați în mod clar printr-o declarație pe un suport durabil, cum ar fi un e-mail trimis la adresa online@miklossteel.ro.

Pentru a putea fi revândute ca noi, produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost primite de către client, împreună cu ambalajul și toate accesoriile originale intacte. În situația în care produsele ce urmează să fie returnate prezintă următoarele caracteristici: ambalaje deteriorate sau murdare, conținut incomplet, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă sau certificate de garanție lipsă, Miklos Steel își rezervă dreptul de a decide acceptarea sau refuzul returului. Pentru a evita refuzul returului și plata taxelor de curier dus-întors de către client, nu recomandăm returnarea produselor deja utilizate sau deteriorate. În cazul în care produsele sunt returnate într-o stare în care nu mai pot fi considerate noi, Miklos Steel își rezervă dreptul de a solicita o taxă pentru aducerea acestora la stadiul inițial (dacă este posibil) sau, după caz, pentru a acoperi eventualele pierderi cauzate de deteriorarea produselor.Pentru solicitarea adresei de retur va rugam trimite-ti un e-mail la adresa online@miklossteel.ro
Responsabilitatea plății transportului de retur revine în întregime clientului. Clientul va suporta direct costurile transportului de retur în conformitate cu tarifele practicate de operatorul de transport ales. Miklos Steel nu acceptă primirea coletelor trimise cu opțiunea de plată la livrare (ramburs). În situația în care clientul returnează produsele cu plata transportului la destinatar, Miklos Steel își rezervă dreptul de a refuza primirea coletului/coletelor sau de a reține contravaloarea transportului achitat din soldul datorat de client, în cazul în care sunt îndeplinite condițiile de acceptare a returului.
În situația în care sunt îndeplinite condițiile de retur, Miklos Steel va returna exclusiv contravaloarea produselor, fără includerea costurilor de transport către client. Returnarea contravalorii produselor acceptate de Miklos Steel ca retur se va efectua în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data în care cumpărătorul a notificat denunțarea contractului, fără a se solicita alte cheltuieli pentru rambursarea sumelor. Miklos Steel va returna suma plătită de către cumpărător prin transfer bancar, din contul Miklos Steel în contul clientului (într-un interval de 24-48 de ore de la procesarea plății).

UP