Inspired from fire

Contact

0790 007 090

office@miklossteel.ro

Address

România, jud. Harghita, com. Brădești
sat. Târnoviţa, Str. Küküllő nr.2

Comanda produselor
Pe website-ul nostru, cumpărătorul are posibilitatea să lanseze o comandă simplu și rapid. Tot ce trebuie să facă este să aleagă produsul dorit și să apese butonul "Adaugă în coș". Dacă dorește să beneficieze de cupoane de reducere, trebuie să introducă codul cuponului și să apese butonul "Aplică cuponul". În pagina "Coșul de cumpărături", imediat va fi afișat dacă cuponul a fost acceptat, iar cumpărătorul poate verifica discount-ul obținut. Pentru a finaliza comanda, cumpărătorul trebuie să apese butonul "Mai departe" și să aleagă între autentificare sau cumpărarea ca utilizator neînregistrat. Pasul următor constă în furnizarea datelor necesare pentru facturare și livrare. Cumpărătorul are opțiunea de a alege între livrarea produsului la adresa specificată sau preluarea personală din magazinele noastre. La modalitatea de plată, cumpărătorul poate alege între ramburs, plată cu cardul sau ordin de plată. După finalizarea comenzii, cumpărătorul poate verifica încă o dată conținutul coșului de cumpărături, poate adăuga un mesaj sau observații lângă comandă și trebuie să accepte termenii de contractare. Imediat după lansarea comenzii, cumpărătorul va primi un mesaj pe pagina noastră de internet care confirmă înregistrarea comenzii, iar ulterior va primi și un e-mail de confirmare care include detaliile comenzii, costul total al comenzii online și costurile de livrare. De asemenea, cumpărătorul va fi informat cu privire la codul de livrare AWB al produselor comandate.
Plata
Pe pagina noastră web, www.miklossteel.ro, prețurile produselor și serviciilor afișate includ TVA conform legii în vigoare. Aceste prețuri sunt valabile în momentul plasării comenzii și sunt afișate în apropierea produselor noastre. Prețurile afișate includ și taxa de transport. În cazul apariției unor erori sau discrepanțe în privința produselor sau prețurilor, ne rezervăm dreptul de a le corecta. În astfel de situații, după evaluarea și corectarea erorii, vă vom informa cu privire la modificări. Aveți posibilitatea să confirmați comanda dumneavoastră din nou sau oricare dintre părți poate renunța la aceasta.
Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Vă vom emite o factură pentru bunurile livrate, iar dumneavoastră sunteți obligat să furnizați toate informațiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislația în vigoare. S.C. Miklos Steel S.R.L., vânzătorul, vă va trimite factura aferentă comenzii, precum și orice alte plăți aferente comenzii, atât în format electronic, prin poșta electronică, la adresa de e-mail menționată în contul dumneavoastră, cât și în format tipărit.
Pentru o comunicare corectă a facturii aferente comenzii, vă revin obligații de a actualiza datele din contul dumneavoastră ori de câte ori este necesar și de a accesa informațiile și documentele referitoare la fiecare comandă existente în contul dumneavoastră. Prin trimiterea comenzii, vă exprimați acordul de a primi facturile în format electronic prin poșta electronică, la adresa de e-mail menționată în contul dumneavoastră. Dacă aceste informații nu sunt disponibile în contul dumneavoastră timp de 48 de ore, vă rugăm să ne sesizați acest aspect la adresa de e-mail: online@miklossteel.ro.
Puteți alege între următoarele modalități de plată:
•    Plata prin serviciul de plată securizată online oferit de EuPlatesc.ro, unde aveți posibilitatea să introduceți datele cardului de credit/debit într-un formular pe pagina sumarului de plată și să efectuați plata direct, fără a fi redirecționat pe altă pagină.
•    Plata ramburs în numerar, în lei, la momentul livrării produsului la adresa specificată sau la momentul preluării produsului din magazin.
•    Plata prin ordin de plată, în acest caz veți primi prin e-mail detaliile de plată și factura electronică după lansarea comenzii.

Garanțiile acordate
Produsele disponibile pe pagina noastră web, www.miklossteel.ro, beneficiază atât de garanțiile impuse de lege în favoarea consumatorului, cât și de garanțiile comerciale acordate de vânzător în plus față de cele legale. Toate informațiile referitoare la garanțiile produselor, inclusiv termenele și condițiile de exercitare, se găsesc în certificatul de garanție.
Toate produsele comercializate sunt noi și se află în ambalajele originale.
Pentru a asigura o comunicare corectă a certificatului de garanție corespunzător produsului comandat, vă rugăm să actualizați în mod regulat datele din contul dumneavoastră și să accesați informațiile și documentele referitoare la fiecare comandă existente în contul dumneavoastră.
Dacă aceste informații nu sunt disponibile în contul dumneavoastră timp de 48 de ore, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: online@miklossteel.ro.

Limitarea responsabilității
Utilizatorul sau cumpărătorul are obligația de a utiliza pagina noastră web în conformitate cu legislația în vigoare și pe propria sa răspundere. Este strict interzisă utilizarea acestei pagini de internet în scopul introducerii intenționate de viruși sau orice alt program sau material care poate fi dăunător sau distructiv din punct de vedere tehnic. De asemenea, se interzice încercarea de acces neautorizat la acest site web, la serverul pe care acesta este găzduit sau la orice alt server, calculator sau bază de date legate de acest site web.
Prin acceptarea termenilor și condițiilor, vă angajați să nu atacați această pagină de internet prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau a unui atac de blocare distribuită a serviciului. Încălcarea acestei clauze va fi raportată autorităților competente în vederea aplicării sancțiunilor legale și va duce la suspendarea imediată a dreptului de a utiliza această pagină de internet. Utilizatorul sau cumpărătorul folosește pagina noastră de internet pe propriul său risc, iar vânzătorul nu poartă nicio responsabilitate pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea, accesarea sau vizitarea paginii de internet, sau ca urmare a utilizării informațiilor furnizate pe site.
Vă recomandăm să vă asigurați că aveți instalate sisteme adecvate de protecție pentru a vă proteja calculatorul împotriva virușilor și a altor conținuturi dăunătoare. Vânzătorul nu este responsabil pentru erori sau omisiuni care pot apărea în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site, fără ca drepturile consumatorilor să fie afectate în conformitate cu legea.
Utilizatorul paginii noastre de internet înțelege și este de acord că este strict interzis să atace această pagină de internet prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau a unui atac de blocare distribuită a serviciului. Încălcarea acestei clauze va fi raportată autorităților competente în vederea aplicării sancțiunilor legale și va duce la suspendarea imediată a dreptului de a utiliza pagina noastră de internet. Vânzătorul depune toate eforturile și ia toate măsurile necesare pentru a asigura o navigare sigură pe această pagină de internet. Cu toate acestea, nu poate garanta că pagina de internet, serverele pe care este găzduită sau e-mailurile trimise sunt lipsite de viruși sau alte componente informatice cu potențial dăunător, că nu conțin erori, omisiuni, defecte, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari.
Vânzătorul nu poate fi tras la răspundere în niciun fel și în nicio măsură pentru conținutul, inclusiv, dar fără a se limita la materiale, produse, activități de promovare, publicitate și reclamă prin intermediul paginilor de internet ale terților către care sunt furnizate sau pot fi furnizate link-uri pe pagina de internet a vânzătorului.
Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comenzile referitoare la produsele afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate sau derizorii, ceea ce va duce la rambursarea integrală a sumei plătite de cumpărător în termen de 5 (cinci) zile.
Vânzătorul depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea informațiilor și imaginilor, precum și a materialelor publicate pe pagina sa de internet, și își propune să corecteze erorile și omisiunile cât mai rapid posibil. Cu toate acestea, vânzătorul nu își asumă răspunderea și nu oferă nicio garanție implicită sau expresă referitoare la conținutul și informațiile de pe pagina sa de internet în măsura în care acestea sunt furnizate de utilizatorii paginii de internet sau de orice altă terță parte, fie direct, fie indirect. Vânzătorul nu este responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în informațiile obținute de la utilizatori. Prin utilizarea paginii de internet, utilizatorul este de acord să exonereze vânzătorul de orice acțiune judiciară sau extrajudiciară rezultată din utilizarea incorectă sau frauduloasă a paginii de internet. În cazul forței majore, vânzătorul și/sau operatorii, directorii, angajații, sucursalele, filialele și reprezentanții săi sunt exonerate de orice răspundere. Situațiile de forță majoră includ, dar nu se limitează la, erori de funcționare a echipamentului tehnic al vânzătorului, lipsa conexiunii la internet, lipsa funcționării liniilor telefonice, viruși informatici, acces neautorizat la sistemele paginii de internet, erori de operare, greve, etc
Legea aplicabilă și litigii
Folosirea paginii de internet miklossteel.ro, transmiterea comenzilor și încheierea contractelor prin intermediul acesteia se supun legislației române. Orice dispută care rezultă din utilizarea paginii de internet sau este legată de o comandă sau un contract va fi supusă jurisdicției instanțelor competente din România. Drepturile consumatorilor, garantate de lege, nu pot fi renunțate. Orice clauză contractuală care renunță sau restrânge direct sau indirect drepturile prevăzute de lege în favoarea consumatorilor nu este obligatorie pentru aceștia.
Modificarea Termenii și Condițiilor
Vânzătorul are dreptul de a modifica în orice moment și în orice mod oricare dintre prevederile termenilor și condițiilor, inclusiv termenii și condițiile în întregime, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării paginii de internet oferite prin intermediul acesteia, utilizatorul sau cumpărătorul își exprimă acordul cu privire la modificările efectuate. Utilizatorul sau cumpărătorul va fi informat în fiecare moment în care vânzătorul își va modifica politica de confidențialitate, iar în cazul în care este necesar, vânzătorul va solicita acordul acestuia pentru acceptarea modificărilor introduse. De asemenea, vânzătorul îl va informa pe utilizator sau cumpărător în fiecare moment în care intervine o modificare semnificativă în procesul comenzii și în livrarea produsului.

UP