Termosemineu si Soba pe Peleti

Termosemineu pe peleti FM Premium 25 este destinat conectarii la instalatia termica, pentru incalzirea locuintelor, birourilor, ori restaurantelor (mai mici).

Camera de ardere a termosemineului este protejata de o camasa de apa de suprafata mare, pentru o eficacitate mai mare. Arzatorul termosemineului este confectionat dintr-un material rezistent la foc. Usa termosemineului se inchide ermetic. Sticla usii este termorezistenta – rezista la temperaturi de pana in 700°C. In plus, datorita sticlei termorezistente se poate observa focul, eliminand contactul cu scanteile ce pot fi periculoase sau fumul.

Soba pe peleti FM Premium 10 kW este destinata incalzirii directe si este potrivita pentru incalzirea de locuinte, birouri, etc. Aceasta va crea o atmosfera placuta si de confort in incaperea in care va fi amplasata.

Arzatorul sobei este confectionat dintr-un material rezistent la foc. Usa sobei se inchide ermetic. Sticla usii este termorezistenta – rezista la temperaturi de pana in 700°C. Gratie sticlei termorezistente se poate observa focul, eliminand contactul cu scanteile ce pot fi periculoase sau fumul.

soba pe peleti 10kw

Soba pe peleti 10kW

Termosemineu pe peleti 25kW

Te-ar putea interesa si..