Gratare Combustibil Solid

Cand vorbim despre gratare de gradina, involuntar aducem in discutie vremea frumoasa, relaxarea alaturi de cei dragi si festinul culinar. Fara un gratar potrivit, toate acestea nu ar mai forma acelasi decor, iar bucuria iesirii nu ar mai fi pe masura.

Gratarele Miklos Steel sunt perfecte atat pentru intrebuintare acasa, cat si pentru deplasari. Avand picioarele demontabile sau dimensiuni reduse anumite modele, acestea sunt usor de asamblat in momentul utilizarii.

Gratarele sunt confectionate din tabla de otel cu grosimea de la 1 mm pana la 3 mm si sunt acoperite cu un strat de vopsea termorezistenta. Grosimea tablei permite folosirea lemnelor fara a exista riscul deformarii acestora.

gratar-58x30-portabil-simulare

FM GRILL PORTABIL PREMIUM 58x30cm

FM GRILL PREMIUM PLUS 67X40cm (cu grătar fontă și capac)

FM GRILL PREMIUM CU FONTĂ ŞI CAPAC 60x35cm

FM GRILL SIMPLU 58X30CM

FM GRILL PREMIUM R 67X40

FM GRILL PREMIUM R 134×40 cm

VetreSoba Combustibil Solid

Confecționate din tablă de oțel de 2mm, acoperite cu un strat de vopsea termorezistentă. Au dublă functionalitate, sunt un elemente decorative, dar creează si o atmosferă plăcută pe terasă sau în grădină.

Pot fi folosite ca un grătar pentru prepararea alimentelor carne, pește, legume), doar în spații deschise (la exterior). Folosind acest tip de produse, protejam suprafetele de sub ele (gazon, deck, pavaj).

Design modern si compact, usor de utilizat si asamblat.

Vatră tip grill pentru grădină FM PREMIUM

VATRĂ DE GRĂDINĂ TRIUNGHI FM PREMIUM

Soba Racheta