PRODUCATOR DE SEMINEE PE COMBUSTIBIL SOLID

SEMINEU ECONOMIC 7kW

  • Finisaje de calitate

  • Design Elegant

  • Consum redus de combustibil

  • Tabla groasa de otel

Specificatii Tehnice
Putere termică nominală 7kw
Consum mediu de combustibil: 2,6 kg/h
Interval de reîncărcare: 1,03 ore
Randament termic: 76,10%
Racord coş: 120mm
Secţiune minimă coş de fum: 205 cm2
Inălţime minimă de coş de fum: 6 m
Volumul focarului: 32 L
Dimensiuni focar (LxIxH): 340x330x280mm
Dimensiuni: 410x405x855mm
(lăţime x adâncime x Inălţime)
Greutate: 42 kg
Cant./palet: 6 buc

Semineul Economic este recomandat pentru folosirea incalzirii suplimentare a locuintelor sau incalzirea caselor de vacanta.

Usile de dimensiuni mari, cu geam termorezistent, fac ca pe langa radierea caldurii sa beneficiem de o atmosfera placuta cu vizualizarea flacarilor, in deplina siguranta. Vopseua negru mat, termorezistenta ofera o nota de eleganta.

Semineul este executat din tabla groasa de otel de 2,5 mm, avand o manta interioara (camera de ardere) si o manta exterioara, intre care aerul incalzit se deplaseaza in sus. Focarul este captusit cu placi refractare de vermiculit, iar in partea inferioara se afla un gratar de fonta care se poate scoate usor. Sub focar este asezat o lada cenusar care se poate scoate.

Semineul Economic functioneaza pe baza de butuci de lemn. Puterea nominala a semineului este de 7 kW.

Dimensiunile semineului sunt 420 x 365 x 855 mm si are o greutate de 43 kg. Burlanul de evacuare a gazelor este plasat in partea superioara si are un diametru de 120 mm.

Semineul se amplaseaza numai pe o pardoseala din materiale necombustibile, asigurandu-se imprejurul corpului o suprafata necombustibila astfel: 0.8 m in partea frontala, 0.5 m in laterale, 0.5 m in partea posterioara.

Instalarea aparatului se va face pe o conducta de evacuare a gazelor de ardere care nu deserveste mai multe aparate, in caza contrar riscati sa nu aveti tirajul necesar si, la deschiderea usii, sa patrunda fum in incaperea in care utilizati semineul.

Pe durata primelor arderi se poate elibera fum sau miros neplacut din cauza uscarii vopselei; acestea nu sunt periculoase, este nevoie doar de o buna aerisire a incaperii.

Descopera toate modelele