hai sa ne cunoastem

Onestitate, Integritate & Experienta.

Unul dintre cele mai importante obiective pentru Miklos Steel, este acela de a avea o echipa unita si bine pregatita, pentru a putea face fata cu profesionalism, cerintelor clientilor nostri.

Investim constant in solutii de ultima generatie, pentru procesarea metalului, dezvoltarea echipei si optimizarea timpilor de productie. Strategie care ne asigura o crestere in productivitate, ceea ce inseamna pentru Clientii nostri, raspuns optim pentru livrarea unui produs de calitate, intr-un timp relativ scurt.

Noi, Miklos Steel, Producator de sisteme de incalzire, gratare, vetre si accesorii, ne facem simtita prezenta pe piata interna si externa prin diversitatea si calitatea produselor noastre, iar scopul nostru este de a deveni lider de piata, prin calitatea si valoarea adusa clientilor nostri, cu ajutorul produselor noastre.

100%

“Am primit cele mai bune solutii de sisteme de incalzire, pentru nevoile clientilor!”

Parteneri:

partener miklos steel
Vrei sa colaboram?
0k
Produse Realizate
0k
Clienti Multumiti
0+
Colaboratori si magazine
0+
Angajati minunati
0k
Produse Realizate
0+
Colaboratori si magazine
0k
Clienti Multumiti
0+
Angajati minunati

UN PRODUCATOR DE INCREDERE

Suntem aici sa te ajutam!

Fabrica Miklos Steel, va pune la dispozitie o gama variata de produse pentru magazinul dvs. Avem solutii complete pentru sisteme de incalzire, gatirea preparatelor in aer liber sau tera + accesoriile necesare pentru a le completa pe toate.

  • Suntem Producator Roman 100%

  • Oferim produse la standarde europene si costuri mici

articole utile si inspiratie pentru casa ta

Ultimele noutati din lumea miklos steel

Vezi articole