Inspirat din foc

Contact

0790 007 090

office@miklossteel.ro

Adressa

România, jud. Harghita, com. Brădești
sat. Târnoviţa, Str. Küküllő nr.2

img

Ușă șemineu cu sticlă termorezistentă 480 x 360 mm

380.00 lei
Livrare gratuită
Preţurile conțin TVA
Cantitate

Această ușă de șemineu este special proiectată pentru a oferi siguranță și eficiență în utilizarea șemineului. Cu dimensiuni de 480 x 360 mm, această ușă se potrivește perfect la majoritatea șemineurilor standard, oferind o soluție practică și estetică.

Caracteristici principale:

  • Sticlă termorezistentă: Ușa este echipată cu sticlă termorezistentă, care poate rezista la temperaturi ridicate, asigurând astfel o utilizare sigură și durabilă. Aceasta permite vizualizarea flăcărilor și a lemnelor arzând, adăugând un efect estetic plăcut în încăpere.
  • Cadru robust: Construită din materiale de înaltă calitate, ușa are un cadru robust care asigură o etanșeitate optimă și previne pierderile de căldură. Acest lucru contribuie la eficiența energetică a șemineului.
  • Design ergonomic: Ușa este prevăzută cu un mâner ergonomic, care permite deschiderea și închiderea facilă, fără riscul de a te arde.
  • Montaj simplu: Ușa este concepută pentru a fi ușor de montat.
  • Întreținere redusă: Sticla termorezistentă și materialele de calitate necesită întreținere minimă, fiind ușor de curățat și durabile în timp.
UP